Er zijn banken genoeg als je op zoek bent naar een autolening. Via een bankkantoor of via het internet, je zal zeker de nodige informatie vinden. Je kan ook in dezelfde beweging een simulatie maken. Zo weet je tot op de eurocent hoeveel de autolening je maandelijks zal kosten. Crelan spaart kosten noch moeite om je in de watten te leggen als nieuwe klant. Bekijk hun aanbod aan diensten en voer zeker een autolening simulatie uit. Zo weet je wat hun aanbod op dit moment is.

Ontdek hier de goedkoopste autoleningen!

Elke bank is anders naar kosten toe. De ene is wat duurder dan de andere, terwijl het bedrag welke je leent over hetzelfde is. Het gaat dus over geld en dat is voor veel mensen een belangrijk punt. Wie leent let er steeds vaker op om de laagste kosten van het moment te hebben. Zo betaal je minder af en kan je meer sparen voor andere zaken. Naast een autolening heb je nog heel wat andere kosten die je ook maandelijks moet betalen. Denk nog maar aan boodschappen doen, dat neemt ook heel wat uit je budget. Dus de kost van een auto mag niet je totaal budget bepalen.

Een autolening bij Crelan kan je op enkele seconden berekenen. Dat is de eerste stap die je moet maken. Voer het bedrag in dat je wenst te ontlenen en kies een periode voor de afbetaling. Met die gegevens heb je al een resultaat en dat kan bepalen of je ermee doorgaat of niet. Je kan altijd de beide nog aanpassen. Wens je meer of minder te lenen en langer of korter af te betalen. Crelan bank zal bij de aanvraag ook willen nagaan wat jouw financiële status is op dat moment. Dat kan je doen door je inkomsten en uitgaven door te geven. Loonfiches van je werkgever en andere leningen of alimentatie die je moet betalen zijn hier belangrijk. De bank zal dan 1/3e van je inkomsten berekenen, dat is namelijk hoeveel je maandelijks kan uitgeven aan leningen. Bij de meeste is dat voldoende voor een woonlening, autolening en soms nog een derde lening.

Je kan die berekening zelf ook al maken natuurlijk, dan weet je precies hoeveel je kan uitgeven. Je kan dan ook op basis van die cijfers beginnen uitkijken naar het model van auto. De ene auto is duurder dan de andere maar je budget is niet eindeloos. Dan reken je beter eerst alles uit alvorens je een auto bespreekt. Van zodra je precies weet hoeveel je kan uitgeven kan je ook naar auto’s gaan kijken. Nog beter is om eerst te informeren bij Crelan of een autolening effectief mogelijk is. Dan kom je niet voor verrassingen te staan mocht je een auto willen kopen maar de lening niet goedgekeurd kan worden omdat je het financieel niet aankan.

Ontdek hier de goedkoopste autoleningen!

Ga dus voor een autolening bij Crelan als je zorgeloos alles in orde wil maken. Een nieuwe auto met een lening aan de beste voorwaarden, niet twijfelen gewoon doen.